Reclame Google

Fă-ți site-ul
vizibil în Google

Campaniile de Google sunt cel mai eficient mod în care îți poți
promova website-ul și prin care îl poți face vizibil rapid în topul căutărilor Google.

Mai accesibil pentru clienții tăi

Cei care caută un produs sau serviciu pe Google, sunt deja hotărâți să-l cumpere. Nu mai au nevoie decât să te găsească.

De ce ai nevoie de reclame Google pentru business-ul tău?

Dacă ai nevoie de o promovare eficientă pentru business-ul tău, înseamnă că ai nevoie de reclame Google cu adevărat eficiente, care să îți aducă profituri reale și clienți. Aici intervenim noi, specialiștii de la iBen Marketer. Știm cât de important este să fii vizibil atât pe site-uri cât și în rezultatele căutărilor pe Google și că, fără o campanie eficientă, vei cheltui banii și nu vei obține niciun profit considerabil.

Potențialii tăi clienți caută deja produsele sau serviciile pe care le oferi tu. Studiile arată însă că majoritatea se vor opri din căutări la primele patru sau cinci rezultate din Google. Pune-te în locul clientului tău, caută pe Google produsul sau serviciul tău. Ai să vezi probabil că primele rezultate sunt campanii Google Ads. Aici trebuie să se regăsească și afacerea ta, pe un loc fruntaș, cât mai vizibil și mai ușor de accesat.

Ce presupun reclame Google eficiente?

Probabil că, dacă ai ajuns aici, căutai acest răspuns. Prin reclame Google eficiente îți atragi noi clienți, îi fidelizezi pe cei actuali, iar asta înseamnă mai mulți bani în buzunarul tău. Indiferent de domeniul în care îți desfășori activitatea, campaniile de Google sunt cel mai bun aliat al tău.

Îți putem oferi reclame Google pentru a fi vizibil în Google search, campanii de display în care putem targeta site-uri partenere ale motorului de căutare, campanii prin care oamenii te pot contacta telefonic ușor, ori pot afla din câteva cuvinte ce te face diferit de concurență și de ce ar trebui să te aleagă pe tine.

Mai mult, știm și cum să ajungem doar la cei interesați cu adevărat să convertească, prin:

  • Planificarea strategică a cuvintelor cheie relevante pentru business-ul tău
  • Eliminarea cuvintelor care nu îți generează profit
  • Targetare eficientă a persoanelor interesate de produsele sau serviciile tale
  • Optimizare zilnică a campaniilor active
  • Optimizare eficientă a bugetului

De ce este important să apelezi la un specialist?

Poate ai căutat deja și ai și găsit o mulțime de tutoriale online despre cum poți și tu să îți faci singur reclame Google și adevărul este că poți, însă un marketer cu experiență este mereu la curent cu toate schimbările de algoritm și cu ultimele noutăți în acest sens.

Mai mult, într-o agenție specializată în crearea reclamelor online pe platforme precum Google, cum este iBen Marketer, succesul unei reclame stă în mâinile unui specialist PPC (Pay Per Click) cu experiență vastă în acest segment al publicității.

Indiferent de tipul sau numărul de campanii Google Ads pe care le rulezi, e extrem de important să le urmărești în fiecare zi pentru a vedea rezultatele și a modifica cuvintele cheie negative care îți cheltuie bani și nu îți aduc profit. Pentru asta, ai nevoie de specialiști dedicați contului tău, care să ajusteze zilnic anunțurile pentru a-ți maximiza șansele de profit real înregistrat din bugetul pe care îl investești în fiecare reclamă, în fiecare campanie pe care o creezi pentru business-ul tău și în fiecare ofertă promoțională.

Ia legătura cu iBen Marketer pentru a afla cum te putem ajuta să ajungi la următorul nivel și să începi să înregistrezi profit real din reclamele pe Google.

ÎNCEPE ACUM

Vrei mai multe detalii?