Reclame facebook

Promovează-te
pe Facebook

Rețelele de socializare fac parte, fără dar și poate, din viețile noastre de zi cu zi,
astfel că promovarea pe aceste platforme este esențială pentru orice business care trebuie să fie vizibil.

Acolo unde sunt clienții tăi

Începe să-ți faci afacerea vizibilă în online, acolo unde milioane de utilizatori au acces la informațiile, produsele ori serviciile tale. Cu o targetare eficientă și bugete optimizate, poți obține profit real din campaniile pe Facebook.

Ai nevoie de reclame Facebook? Află cum te poate ajuta platforma să faci profit

MIlioane de afaceri se promovează în fiecare zi pe platformele sociale, dar cu precădere pe Facebook și Instagram. În cazul celor două, reclamele se realizează din aceeași platformă – Facebook ADS. Însă, pentru a realiza reclame Facebook eficiente din care să generezi profit, ai nevoie de un specialist care să te ajute cu:

  • Setarea corectă a contului
  • Crearea reclamelor corect
  • Setarea obiectivelor
  • Setarea unui buget optim
  • Targetarea eficientă a publicului țintă

Internetul e plin de sfaturi și tutoriale despre cum sa îți faci singur campanii Facebook Ads și poate chiar ai încercat singur, ori cu o agenție, și ai fost dezamăgit de rezultate. Sau poate nu ai avut profit din acestea și ai pierdut bani în loc să câștigi.

Reclame Facebook cu adevărat eficiente

Poți să ai și campanii eficiente de Facebook, rezultate vizibile și clienți noi. iBen Marketer este aici să-ți dovedească că se poate să ai parte de toate astea, dar și de profit din campanii Facebook Ads care, atunci când sunt eficiente și optimizate, create de oameni care asta fac zi de zi, au un real impact în profitul tău.

Pe lângă optimizarea eficientă și targetarea corespunzătoare, succesul unei campanii Facebook Ads constă și în experiența celui care realizează reclama. Platforma este dinamică, în continuă schimbare, iar algoritmul nu este unul fix, ci unul la care trebuie să ne adaptăm și readaptăm continuu.

Cum poți face profit real din reclame Facebook

Banii investiți în reclamele de Facebook trebuie să-ți aducă un ROI (Return Of Investment) considerabil pentru a fi cu adevărat eficiente și pentru a-ți genera profit, pentru a-ți face compania vizibilă și pentru a-ți vinde produsele sau serviciile.

Dacă ultimii ani ne-au învățat ceva, acel lucru este că orice afacere trebuie să existe în online. De aceea, o strategie bună, alături de campanii Facebook Ads și Google Ads pot face diferența între un profit mic și unul pe care să-l simți cu adevărat în compania ta.

Concret, reclamele eficiente de Facebook încep mereu cu un design creativ ori impunător, cu texte dedicate, concepute special pentru a capta atenția în numai câteva secunde, targetarea zonelor și a oamenilor care au cele mai mari șanse să cumpere serviciile sau produsele tale, dar și analizarea constantă a rezultatelor. Aceasta din urmă este necesară pentru a putea îmbunătăți constant, zi de zi, reclamele.

Cum lucrăm împreună la reclamele de Facebook?

Rezultatele campaniilor de Facebook sunt vizibile imediat, uneori chiar și în prima zi, în comenzi, apeluri telefonice, mail-uri sau numărul de persoane care îți urmăresc pagina companiei, iar acestea se realizează în funcție de obiectivele fiecărei reclame.

Bugetul optim pentru acestea îl stabilim împreună – noi îți putem estima un buget minim, în funcție de grupul-țintă căruia te adresezi. Comunicăm totul înainte să ne apucăm de treabă.

Îți întocmim și un raport periodic pentru a ști exact care sunt rezultatele campaniilor tale și pentru a le măsura cu rezultatele tale.

Ia legătura cu noi pentru a începe chiar acum să faci profit din Social Media.

ÎNCEPE ACUM

Vrei mai multe detalii?