Optimizare SEO

Optimizare SEO

Website-ul tău trebuie să fie vizibil, iar optimizarea SEO
eficientă este cea care te va face cunoscut în mediul online
și ușor de găsit, în funcție de cuvintele cheie relevante pentru afacerea ta.

Vizibil pentru clienți

Știai că majoritatea celor care caută servicii sau produse activ pe Google vor accesa doar primele rezultate? Optimizarea SEO te va poziționa și menține într-un loc fruntaș pe motorul de căutare.

Ce sunt serviciile de optimizare SEO și de ce ai nevoie de ele?

Serviciile de optimizare SEO fac referire la optimizarea pentru motoarele de căutare (Search Engine Optimization), iar practicile de SEO au apărut după 1990, odată cu primele motoare de căutare care indexau conținutul site-urilor pentru a le face astfel un punct de pornire pentru navigarea pe internet. Acest lucru a generat o serie de noi practici – măsurile pe care le poți lua și operațiunile pe care le poți face pentru a crește traficul pe site-ul tău.

În prezent, algoritmul motorului de căutare Google are câteva criterii specifice în funcție de care indexează un website:

  • Descrierile meta ale website-ului
  • Cuvintele cheie meta
  • Cuvintele cheie din conținut
  • Scorul conținutului
  • Relevanța paginii și a conținutului
  • Numărul de backlinks
  • Numărul de interacțiuni sociale cu pagina
  • Indicatorii de calitate ai Google
  • Volumul de căutări pentru cuvântul cheie ales

Servicii de optimizare SEO dedicate succesului tău

Succesul oricărui magazin online sau website de prezentare performant începe cu servicii de optimizare SEO eficiente. SEO este cea mai rapidă modalitate prin care ajung la tine clienții cu adevărat interesați de produsul tău, ori cei care caută activ serviciile pe care le oferi. Și nu trebuie să te folosești decât de propriul website.

Știai că majoritatea celor care caută un produs sau serviciu în Google aleg doar primele poziții de pe prima pagină? Acolo se regăsesc site-urile cu optimizare SEO potrivită, iar acolo trebuie să fie și business-ul tău – la un click distanță de clienții hotărâți să cumpere.

La ce te ajută un serviciu de optimizare SEO? Majoritatea celor care caută activ pe Google un produs ori un serviciu, sunt deja deciși să îl achiziționeze sau să îl acceseze. Astfel, e extrem de important să te afli exact acolo unde se află și clienții tăi, să ai un website accesibil și vizibil pentru potențialii tăi clienți.

Cu ce începem când lucrăm împreună?

Mai întâi începem cu un audit al website-ului tău, dacă acesta există. Vom vedea imediat ce scor de calitate are, ce performanță înregistrează în funcție de algoritmul Google și ce trebuie să modificăm la el pentru a-l face funcțional din punct de vedere SEO.

Urmează o analiză de cuvinte cheie relevante pentru business-ul tău și apoi procedurile de off-page SEO (backlinks calitative).

Conținutul este, și el, extrem de important, atât când vine vorba despre imagini, cât și când discutăm despre textele care trebuie să îndeplinească o serie de criterii.

Practic, din punct de vedere SEO, succesul business-ului tău constă în cât de ușor îi este unui potențial client să intre în contact cu ceea ce oferă afacerea ta, iar un serviciu de optimizare SEO face exact acest lucru pentru tine – face website-ul tău vizibil, ușor de găsit și ușor de accesat și, mai mult, te poziționează înaintea concurenței tale.

Ia legătura cu noi, suntem sociabili! Putem să discutăm chiar acum despre cum ai putea avea și tu un website bine optimizat din punct de vedere SEO pentru a-ți crește vizibilitatea și pentru a începe să faci profit real din serviciile pe care le oferi ori din produsele pe care le vinzi.

Află mai multe despre noi.

ÎNCEPE ACUM

Vrei mai multe detalii?