Branding

Spune povestea
companiei tale

Identitatea vizuală a companiei tale este primul lucru cu care interacționează clienții tăi.
Ea transmite exact mesajul și sentimentul pe care tu dorești să-l transmiți.

Inspiră încredere

Alege culorile potrivite și strategia de brand care să convingă potențialii tăi clienți să cumpere produsele sau serviciile tale cu încredere.

Ce este și de ce compania ta are nevoie de branding puternic?

De regulă, atunci când discutăm despre servicii de branding, majoritatea oamenilor se gândesc la o identitate vizuală, la marca sau sigla unei companii. Branding înseamnă, însă, mai mult decât atât, mai mult decât un simplu logo. Este încrederea, mesajul și viziunea unei companii și se manifestă de fiecare dată când un client interacționează cu firma pe care o conduci.

Branding la iBen Marketer, mai mult decât un simplu logo

Când discutăm despre servicii de branding, discutăm despre o mulțime de practici de marketing testate și verificate deja de foarte multă vreme. Numele unei mărci, simbolul sau întregul design vizual deosebesc orice companie de concurența sa din aceeași nișă.

Mai mult, logo-ul trebuie să poată fi utilizat în toate materialele de comunicare sau publicitare ale companiei, astfel că acesta trebuie să fie adaptat și la cerințele pe care le are firma respectivă.

Totul începe cu o strategie de brand puternică, baza afacerii tale – cine ești, ce valori ai, care este misiunea companiei tale, conceptul de business și practicile pe care le întreprinzi.

Strategia de branding, extrem de importantă

Strategia unui brand este un factor extrem de important în crearea unei companii de succes, chiar una de bază care nu ar trebui să lipsească niciunui antreprenor, indiferent de domeniu.

Cu o astfel de strategie, vei reuși să construiești povestea care te va diferenția de competitori. 

Începe cu:

  • Valorile business-ului tău – lucrurile care influențează ceea ce faci și modul în care faci toate acestea
  • Mesajul potrivit – ceea ce vrei să transmiți viitorilor tăi clienți
  • Identitatea vizuală – logo-ul care va fi simbolul care te va scoate în evidență

Servicii de branding care te scot din anonimat

Identitatea vizuală este cea mai puternică imagine a companiei tale. Simbolul, alături de un tagline care să-ți definească business-ul – reprezintă un concept complex, în care totul se îmbină perfect: culorile care, psihologic, atrag clienți pentru firma ta, fonturile care se potrivesc, un logo care îți rămâne în minte și te prezintă înainte să o faci tu și nu în ultimul rând, un concept puternic care să te scoată din anonimat pentru totdeauna.

În business, imaginea contează și orice firmă are nevoie de servicii branding profesionale pentru a se distinge de concurență și pentru a face profit.

De ce ai nevoie de servicii branding?

Pentru că logo-ul este ceea ce rămâne în mintea clientului, culorile – cele primare și secundare – sunt cele care îi vor inspira o anumită stare, profesionalismul de care are nevoie sau motivația să cumpere de la tine, iar tot ansamblul acesta va spune povestea firmei tale cu numai o privire. 

Cele mai de succes business-uri din lume au o imagine coerentă, completă, care transmite un mesaj – cel de încredere, stabilitate, profesionalism. Transmit direct ceea ce isi doresc de la clientii lor sau de la potentialii clienti cu o simpla imagine, prin culorile alese si prin mesajul pe care il transmite logo-ul ales.

Branding-ul creează, consolidează și menține încrederea pe care o are un client în business-ul tău. Când discutăm despre branding, la iBen Marketer avem în vedere toate aspectele de care e nevoie pentru a crea un brand complet, coerent, care să susțină fiecare serviciu sau produs pe care îl oferă compania ta.

ÎNCEPE ACUM

Vrei mai multe detalii?